Iškilmingai pasirašyta bendradarbiavimo su Vilniaus Žemynos gimnazija sutartis

Iškilmingai pasirašyta bendradarbiavimo su Vilniaus Žemynos gimnazija sutartis

160310 V Saikauskienes f www (5)Iškilmingame Kovo 11-ajai skirtame renginyje Vilniaus Žemynos gimnazija bei VšĮ „Klajūnų klubas“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį, kurioje įsipareigojo dalintis patirtimi ir kartu įgyvendinti „Misija Lietuva 100“ bei gimnazijos projektą „Lietuva pasauliui, pasaulis Lietuvai“.

Lietuvos nepriklausomybės dienos minėjime gimnazistai pristatė pačių sukurtą filmuką apie šiuos projektus jungiančią idėją. „Džiaugiuosi, kad Vilniaus gimnazijose ugdomi tokie pilietiški ir atsakingi jaunuoliai. Dar smagiau, kad jų idėjos taip puikiai sutampa su viso projekto „Misija Lietuva 100“ svarbiausiais akcentais. Tikiuosi, tokių prisijungsiančių prie projekto gimnazijų bus dar ne viena,“ – teigė žygio vadovas G. Babravičius.

Vilniaus Žemyno gimnazijos moksleiviai klausėsi jau dabar šimtmečio projektu tituluojamos „Misija Lietuva 100“ pristatymo ir teigė, kad svarbiausia tiek jų gimnazijos organizuojamo projekto, tiek žygio per pasaulį misija – suvienyti lietuvius ir palaikyti tautiškumo bei patriotizmo dvasią. Gimnazijos direktorė Rūta Krasauskienė žadėjo visai gimnazijos, miesto bei šalies bendruomenei skleisti žinią apie „Misija Lietuva 100“ bei džiaugėsi projekto organizatorių noru prisijungti prie jų bendruomenės veiklos bei partnerystės kitose srityse.

Comments