Tadas Jeršovas

Tadas Jeršovas

Jersovas TadasTadas Jeršovas. VDU verslo administravimo bakalauras, keliautojas. Nors Tadas užkopė į aukščiausius pietų ir šiaurės Amerikos kalnus – Vitnį Aliaskoje ir Akonkagvą Argentinoje, taip pat ne sykį kopė į Himalajų viršūnes, jis teigia esąs ne alpinistas, o keliautojas, kuris nevengia pamatyti ir pažinti ne tik kalnus.

Aktyviam laisvalaikiui skirtų prekių parduotuvės „Lukla“ įkūrėjas, aistringas keliautojas ir alpinistas vilnietis Tadas Jeršovas per ilgus klajonių metus įgytą patirtį, kaip tinkamai rengtis kelionėje, pavertė verslu, kuris teikia didelį malonumą.
Kadangi drauge su Tadu dirba taip pat alpinizmo ir kelionių aistruoliai, susirengusiam keliauti naujokui ar jau labiau įgudusiam jie iš asmeninės patirties pataria, kokią aprangą, batus, kuprines, miegmaišius ir kitą įrangą geriau rinktis. Viską, ką siūlo, yra išbandę patys, tad žino, kokie gaminiai geriausi. Išmaišę kone visą pasaulį, Tadas ir jo kolegos gali patarti, ką konkrečiai rinktis keliaujančiajam į Alpes, Islandiją, Nepalą ar kitas vietas. Išvykų apsėsti „Luklos“ darbuotojai puikiai derina darbą ir keliones – penki alpinistai, žygeiviai ir aktyvaus laisvalaikio aistruoliai vienas kitą pakeičia parduotuvėje, kai kolega susirengia išvykti. Tadas prisipažino, kad nors įkopė į daugybę kalnų, vis dar turi neišsipildžiusių svajonių. Kol kas nebuvo Afrikoje, su draugais planuoja netrukus rengti ekspediciją į didžiausią Afrikoje Kilimandžaro kalną. Lietuvio jau įveiktas aukščiausias Aliaskos kalnas Makinlis (6194 metrai). Kelis kartus pasiekė aukščiausią Pietų Amerikos kalną Akonkagvą. Tikisi, kad vieną dieną ateityje išdrįs šturmuoti ir Everestą.

Comments